Homepage » Eerste elftal » Drost mogelijk terug naar oude liefde: ''Er is een jaar geleden al contact geweest''

Drost mogelijk terug naar oude liefde: ''Er is een jaar geleden al contact geweest''

( 0 reacties)
Drost mogelijk terug naar oude liefde: ''Er is een jaar geleden al contact geweest''

Jesper Drost had zondagmiddag een groot aandeel in de overwinning van FC Groningen op Roda JC. De invaller breidde kort na rust de voorsprong uit naar 2-0. 

Toch hadden de Groningers het volgens Drost al eerder af moeten maken. "We hadden dit duel natuurlijk al lang moeten beslissen. Dit hebben we een aantal keer gehad en dat sluipt dan toch in de ploeg. Mooi dat je het dan toch over de streep kunt trekken", aldus Drost tegenover het Dagblad van het Noorden.

Drost mag zondagmiddag dan wel belangrijk zijn geweest, de middenvelder kan in Groningen niet op veel speelminuten rekenen. Na het seizoen zal Drost dan ook op zoek gaan naar een nieuwe club. "Ik heb inderdaad van de club te horen gekregen dat mijn toekomst waarschijnlijk elders ligt. Dit is ook niks voor mij, ik wil spelen en dan helpt dit niet."

De 25-jarige middenvelder kan wellicht terugkeren naar zijn oude club PEC Zwolle. "Er is een jaar geleden wel contact geweest, toen het minder ging. Toen wilde FC Groningen me niet laten gaan", openbaart Drost. Als mijn toekomst inderdaad elders ligt zou Zwolle wel weer in beeld kunnen komen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›