Larsen wil lijfsbehoud veiligstellen: ''We moeten vol gas geven''

FC Groningen neemt het donderdagavond op tegen FC Utrecht. Verdediger Kasper Larsen herinnert zich de laatste ontmoeting met de Domstedelingen nog erg goed.

"De vorige keer is het 5-1 voor ons geworden", vertelt Larsen tegenover RTV Noord. "Alles ging toen goed. We kregen kansen en hebben veel doelpunten gemaakt. Dat is belangrijk in wedstrijden. Je moet profiteren van de kansen die je krijgt", zegt de Deen, die desondanks de ruime overwinning een pittige wedstrijd verwacht. "Het blijft moeilijk om tegen Utrecht te spelen." 

De punten zullen voor FC Groningen belangrijk zijn voor definitief lijfsbehoud in de Eredivisie. "We zijn nog niet klaar. We hebben drie wedstrijden te gaan. We moeten vol gas geven. In alle wedstrijden zullen we de drie punten proberen te pakken."

Het contract van Larsen loopt komende zomer af. De verdediger wil zich in zijn laatste duels voor FC Groningen bij andere clubs in de kijker te spelen. "Het is natuurlijk belangrijk om in een wedstrijd te laten zien dat ik fit ben, maar ik focus me nu op het team. Ik wil gewoon de drie punten pakken", zegt Larsen, die nog niet weet waar hij volgend seizoen zal spelen. "Ik wacht gewoon af in de zomer en dan zal ik gaan praten met mijn spelersagent."

 

Lees meer:
0 reacties