Dolblije Padt: ''Zo zit ik niet in elkaar, je moet ook waarderen wat je hebt''

Sergio Padt verlengde zaterdagmiddag zijn contract bij FC Groningen met twee seizoenen. De geliefde doelman staat hierdoor tot medio 2021 onder contract bij de club. De 28-jarige Padt, die nu aan zijn vijfde seizoen gaat beginnen, is blij met zijn nieuwe contract en liet ook weten dat hij niet op een transfer aasde.

"We waren al een tijdje met de onderhandelingen bezig. Eerst ging het gerucht dat ik niet wilde verlengen en dat ik de club aan het lijntje hield. Dat is nooit het geval geweest. Ik ben altijd open en eerlijk geweest tegen de club en de club zou het ook niet verdienen als ik dat spelletje zou spelen. Dat is nooit aan de orde geweest. Nu is het eindelijk rond", vertelde Padt in gesprek met FC Groningen TV.

Padt stond wel open voor een andere club, maar hij was er niet naar op zoek. "Ik heb wel altijd gezegd: als er een hele speciale club komt, dan zal ik erover nadenken. Je hoort echter ook heel veel spelers die na tien duels zeggen: ik wil weg. Zo zit ik niet in elkaar. Je moet ook waarderen wat je hebt", vervolgde Padt, die het ontzettend goed naar zijn zin heeft in Groningen.

"Ik ben geliefd bij de supporters, het bevalt me goed hier en mijn gezin heeft het goed naar zijn zin. Dan moet je niet zomaar opgeven wat je hebt en vandaar dat ik ook al de onderhandelingen drie maanden geleden ben ingegaan", aldus Padt.

Lees meer:
0 reacties