'Verheug me erop om ook in het shirt van FC Groningen te scoren tegen Heerenveen''

Jeffrey Chabot is enorm gelukkig met zijn overstap naar FC Groningen. De jonge verdediger verkoos de eredivisie boven FC Ingolstadt en hoopt zich bij de Trots van het Noorden verder te kunnen ontwikkelen.

Als hem wordt gevraagd naar wat voor soort verdediger is heeft hij een duidelijk antwoord. ''Ik ben een agressieve verdediger. Ik denk dat ik het team daar mee kan helpen'', zegt hij tegenover de camera's van FOX Sports.

Eerder wist Chabot al te scoren tegen aartsrivaal Heerenveen. De nieuweling is zeker op de hoogte van onderlinge rivaliteit. ''Ja, ik heb gehoord dat ze allebei uit het noorden komen. Ik verheug me erop om ook in het shirt van FC Groningen te scoren tegen Heerenveen.''

Tot slot is de mandekker tevreden over het niveau van de competitie. ''Ik denk dat het niveau goed is, met veel goede jonge spelers. Je kan je hier verder ontwikkelen. Een top competitie.'' Zijn doel is dan ook om zich bij FC Groningen zo ver mogelijk te gaan ontwikkelen. ''Ja, verder ontwikkelen en zo groot mogelijke stappen maken. En dan zullen we het zien'', sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties