'Ik wil met FC Groningen doelen bereiken die we nog niet hebben gehaald''

Ajdin Hrustic kende afgelopen seizoen zijn doorbaak in het shirt van FC Groningen. De middenvelder verlengde deze week zijn contract bij de noorderlingen. Toen het aanbod kwam twijfelde hij geen moment.

"Ik had eerst mijn twijfels toen de club alleen de optie uit mijn vorige contract lichtte, terwijl andere spelers nieuwe overeenkomsten kregen", begint Hrustic in Dagblad van het Noorden. "Ik dacht, oké, misschien geloven ze toch minder in me dan ik dacht, pas ik niet in de toekomstplannen. Maar toen nam de club alsnog contact op en kwam dit nieuwe voorstel op tafel. Daar sprak zeker waardering uit."

Volgens Hrustic is hij nog niet klaar bij FC Groningen. "Als je een bepaalde periode bij een club afsluit, wil je een voetafdruk achterlaten waar je een voldaan gevoel over hebt. Ik zie elke fase van mijn leven als een soort van tatoeage die je voor altijd op je lichaam meedraagt. Een onuitwisbaar stempel, waar bij voorkeur een goed gevoel mee samenhangt. In die zin ben ik hier nog niet klaar. Ik wil met FC Groningen doelen bereiken die we nog niet hebben gehaald. Het belangrijkste is dat die weer trots moet kunnen zijn op FC Groningen. Daar gaan we voor."

Lees meer:
0 reacties