Slutskiy wijst smaakmaker aan: ''Doan is één van de betere spelers van de competitie''

Aanstaande zondag opent FC Groningen het seizoen met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Leonid Slutskiy, trainer van de Arnhemmers, kijkt na de Europese nederlaag tegen FC Basel vooruit op het competitietreffen. 

De Rus vertelt op de officiële website een lastige wedstrijd te verwachten. "De eerste wedstrijd is altijd belangrijk, maar het wordt niet gemakkelijk. FC Groningen is een goede ploeg en heeft met Ritsu Doan één van de betere spelers van de competitie in de gelederen."

In tegenstelling tot FC Groningen heeft Vitesse al een aantal serieuze wedstrijden in de benen. "Dat kan een voordeel voor ons zijn. We begrijpen elkaar daardoor mogelijk al een stuk beter", aldus Slutskiy.

Middenvelder Navarone Foor is vol vertrouwen voor de ontmoeting met de Groningers. "FC Groningen heeft met name voorin veel kwaliteiten, maar daar lopen we niet voor weg. Wij zijn er klaar voor."

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Eduardo; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Büttner; Serero, Bero, Foor; Beerens, Matavz, Linssen.

Lees meer:
0 reacties