'Voor Danny Buijs is het een drama, slechter kun je niet debuteren''

FC Groningen is de competitie zeer slecht van start gegaan. De ploeg van Buijs ging in Arnhem met harde cijfers onderuit: 5-1. De nieuwe oefenmeester had zijn debuut ongetwijfeld anders voorgesteld. 

William Pomp van Het Dagblad van het Noorden schrijft deze ochtend. "Van alle goede voornemens kwam niets terecht. Wat binnen de lijnen miste was wrang genoeg juist een aanjager als Buijs." Bij analist Jan Mennega vielen de schellen van de ogen. "Het is veel te tam, ze staan helemaal niet scherp aan de start'', constateerde hij met ontluistering in zijn stem. "Dit verwacht je niet in de eerste wedstrijd. Het past ook helemaal niet bij de trainer Buijs en zijn verhaal.''

Jan Mennega besluit keihard. "Het is uitermate teleurstellend. Er zit werkelijk niets in bij FC Groningen. Noem mij maar eens een positief aanknopingspunt. Ik kan het niet bedenken. Voor Buijs is het een drama. Slechter kan je niet debuteren. Voor het duel van vrijdag tegen Willem staat de druk er meteen vol op.Die wedstrijd moeten ze winnen, ook al is het nog maar de tweede. Het is een triest begin zo."

Lees meer:
0 reacties