'Tegen FC Groningen moeten we weer laten zien wat we kunnen''

FC Groningen moet zaterdag (18:30 uur) op bezoek bij De Graafschap en hoopt dan van de nul punten af te komen, maar De Graafschap wil absoluut de punten in eigen huis houden. De promovendus verloor namelijk afgelopen zaterdag met 3-0 bij NAC Breda en wil op een volle De Vijverberg wat goedmaken, zo laat aanvaller Jordy Thomassen weten.

"Voor de wedstrijd tegen FC Groningen moeten we werk maken van hoe we opgesteld staan. Tegen Groningen moeten we weer laten zien wat we kunnen”, vertelde Thomassen op de website van De Graafschap. Thomassen, die afgelopen weekeinde officieel debuteerde voor De Graafschap en ook zijn debuut in de Eredivisie maakte, vond de nederlaag van De Graafschap tegen NAC wel onnodig.

"We hebben niet veel kansen weggegeven, maar we kregen goals tegen omdat we slordig waren bij het verdedigen. Dit is desondanks een goede leer voor ons. We kunnen verliezen, maar dan gaat het erom hoe we daarmee omgaan. Gelukkig kunnen we ons snel al revancheren in een thuiswedstrijd", vervolgde Thomassen, die denkt dat een sfeervolle De Vijverberg De Graafschap kan helpen tegen FC Groningen.

"Een volle Vijverberg is als twaalfde man echt een extra motivatie. In de eerste divisie waren de stadions niet vol en voelde ik nooit kippenvel, maar bij De Graafschap heb ik dat wel. Ik kreeg als eerste keer in mijn loopbaan echt kippenvel toen ik in de play-offs voor het eerst kwam kijken bij de club. Vorige week brachten de supporters ook echt iets teweeg. Dat was echt niet normaal”, aldus de spits, die vorig seizoen nog voor Helmond Sport speelde.

Lees meer:
0 reacties