Buijs blij met international: ''Hij maakt een geweldige indruk''

Morgen speelt FC Groningen een uitwedstrijd tegen nummer vier Heracles Almelo. Voor de Trots van het Noorden is het te hopen dat Ritsu Doan zijn vorm van de interlands doorzet.

''Ik heb de wedstrijd tegen Uruguay bekeken, die Japan won met 4-3'', begint trainer Danny Buijs in het Dagblad van het Noorden. ''Het stadion zat bom- en bomvol. Ik denk dat er wel 60.000 man waren. Ik heb in de tussentijd een paar keer contact gehad met Doan en hem uiteraard gesproken toen hij terugkeerde bij ons op het trainingsveld. Hij maakt een geweldige indruk. Hij loopt rond als een kind in een snoepwinkel.''

Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo kan Buijs ook weer beschikken over Mimoun Mahi. ''Een Mahi die fit genoeg is, speelt bij mij altijd'', vervolgt Buijs die met vijf verdedigers een luxe positie heeft. In de wedstrijd tegen ADO Den Haag stond Deyo Zeefuik wissel. ''Dat heeft wel iets met hem gedaan, want ik heb hem nog nooit zo scherp zien trainen als daarna'', besluit de trainer van FC Groningen.

Lees meer:
0 reacties