Druk op Buijs neemt toe: ''Hij mist wellicht wat leidinggevende kwaliteiten''

( 1 reacties)
Druk op Buijs neemt toe: ''Hij mist wellicht wat leidinggevende kwaliteiten''

Sergio Padt maakte afgelopen weekend opnieuw geen goede beurt in de Eredivisie. De doelman van FC Groningen ging tegen Heracles Almelo nadrukkelijk in de fout.

Padt liet kort na rust een bal uit zijn handen glippen en luidde daarmee de 2-1 van Heracles in. "Het leek wel of hij vaseline aan zijn handschoenen had", reageert René Wagelaar bij VoetbalTijd. "Hij is niet in beste doen de laatste tijd", vindt trainer Jan van Staa. "Hij is bij het Nederlands Elftal afgevallen en dat incident in die trein is ook niet fijn natuurlijk." 

"Na dat incident in de trein kwamen er opeens ook allemaal andere dingen naar buiten", voegt Youri Mulder daaraan toe. "Hij is bijvoorbeeld de best betaalde speler bij FC Groningen. De druk op die jongen neemt enorm toe. Je staat dan niet meer vrij te keepen."

Dat FC Groningen in een crisis verkeert, heeft te maken met trainer Danny Buijs, zo vermoedt Youri Mulder. "Hij heeft natuurlijk niet de ervaring om de situatie in Groningen eigenhandig om te draaien. Hij mist wellicht wat leidinggevende kwaliteiten", stelt Mulder, die ook Ron Jans en Hans Nijland het nodige kwalijk neemt. "Jans en Nijland hebben die coach er natuurlijk neergezet. Als het na Van de Looi en Faber opnieuw niet goed gaat, dan wordt het ook lastig voor hun."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Oct 2018 om 10:56
    Youri Moet met zijn tomtom naar Fc zelf weet hij de weg niet en hij gaat nu vertellen hoe de zaken er voor staan in Groningen, laat deze mensen even met rust zodat zij de zaakjes op orde krijgen, als je dit weekend tegen PSV moet weet je dat het moeilijk krijgt, wij zijn geen Tottenham