Buijs: ''Ik durfde de afgelopen tijd bijna niet meer op Teletekst te kijken''

( 0 reacties)
Buijs: ''Ik durfde de afgelopen tijd bijna niet meer op Teletekst te kijken''

FC Groningen boekte afgelopen vrijdag eindelijk weer eens een overwinning. Trainer Danny Buijs beleefde daardoor een goed weekend.

"Het is een stuk lekkerder wakker worden zo, kan ik je zeggen", zegt de oefenmeester in het Dagblad van het Noorden. "Je kunt gerust stellen dat de overwinning in Kralingen voor opluchting heeft gezorgd. En ook voor hernieuwd vertrouwen. Je hebt toch een keer een bevestiging nodig dat je op de goede weg zit."

De zege was voor FC Groningen zeer welkom, ondanks dat de club nog altijd laatste staat. "Ik durfde de afgelopen tijd bijna niet meer op Teletekst te kijken, omdat we haast van de ranglijst afvielen. Maar je ziet nu ook dat we snel aansluiting kunnen krijgen bij het groepje clubs dat boven ons staat als we dit een paar wedstrijden zien door te trekken", blijft Buijs optimistisch.

Mimoun Mahi en Mateo Cassiera speelden voor het eerst samen en bewezen hun waarde. "Met hun kwaliteiten voorop hebben we meer voetbal en creativiteit in huis en ze kunnen, niet onbelangrijk, een goal maken", aldus Buijs, die wel op de rem trapt. "Het past ons absoluut niet om arrogant te gaan doen. We staan nog steeds waar we staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›