''Cassierra is een jongen van Ajax, daar verwacht je toch iets meer van''

( 0 reacties)
''Cassierra is een jongen van Ajax, daar verwacht je toch iets meer van''

FC Groningen kon vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Excelsior eindelijk met het droomkoppel Matteo Cassierra en Mimoun Mahi starten. Beide aanvallers wisten te scoren.

Cassierra, die gehuurd wordt van Ajax, wist tot dusver nog niet te overtuigen. "Het is een jongen van Ajax, daar verwacht je toch iets meer van", zegt analist Joop Gall bij RTV Noord. "Wat hij nu laat zien, is gewoon veel te weinig."

"Ik ben heel blij dat hij gescoord heeft. Een goede Cassierra naast Mahi, dat zou het ideaalplaatje zijn. Maar zijn afwerkniveau is momenteel beneden peil", aldus Gall, die ook invaller Jannik Pohl zag scoren. "In de techniek is het allemaal wat stroef, maar hij werkt zich het schompes."

"Cassierra en Pohl maakten beiden een goal, dat is goed voor het vertrouwen van de rest", vervolgt hij. "Hier moeten we op voortborduren, dat we weer wat leuke wedstrijden krijgen." Toch is Mimoun Mahi het meest belangrijk. "Als Mahi niet goed in de wedstrijd zit, zie je vaak dat ook het team niet lekker in de wedstrijd zit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›