'Buijs heeft nog niet veel fout gedaan, maar dat voelt hij niet aan''

Johan Derksen geeft aan dat Danny Buijs afgelopen week een fout heeft gemaakt door Mimoun Mahi er af te halen voor Jannik Pohl. Een fout die volgens Derksen gemaakt is door onervarenheid en waar volgens hem ook Hennie Spijkerman niet vrijuit gaat.

''Die trainer heeft tot op het heden niet zoveel fout gedaan, want hij kon er niet zoveel aan doen dat hij niet zo'n evenwichtige selectie had. Die is goed op de been gebleven in moeilijke tijden'', opent Derksen nog positief. 

''Maar hij voelt niet aan dat een hele trotse Marokkaanse jongen die heel goed speelt, die wil niet gewisseld worden. Dan komt er een Deen in die er geen klote van kan. Dat moet je niet doen'', geeft hij aan bij Veronica Inside. 

''Die jongen was niet geblesseerd. Die moet je gewoon lekker (de wedstrijd, red.)uit laten spelen, want hij zat goed in zijn vel en dan krijg je een heel naar incident. Die trainer bedoelde dat goed, maar dat werkt averechts. Dat is dan weer onervarenheid. Dan zit Spijkerman er naast. Die zou dat wel aan moeten voelen, maar ja. Die zat te slapen.''

Lees meer:
0 reacties