Te Wierik reageert op transfergeruchten: ''Daar lijkt het wel op, ja'' Matchday: FC Groningen met Sierhuis in duel met FC Twente 'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten''

Rosheuvel baalt van nederlaag: ''We doen het als team gewoon hartstikke klote''

( 0 reacties)
Rosheuvel baalt van nederlaag: ''We doen het als team gewoon hartstikke klote''

NAC Breda en FC Groningen speelden gisteren een onderlinge degradatiewedstrijd tegen elkaar en de trots van het noorden ging als winnaar van het veld. 

Trainer Mitchell van der Gaag liet de parel van het zuiden aantreden met vijf verdedigers en dat betekende dat de ploeg vooral kwam om te verdedigen en hoopte op een uitbraak met de snelle Mikhail Rosheuvel en de makkelijk scorende Mitchell te Vrede. Beide aanvallers wisten te scoren, maar de ploeg kreeg wel vijf doelpunten om de oren. 

Rosheuvel vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij baalt van de nederlaag, maar hij wil het niet afschuiven op zijn medespelers. ''Het is zeker niet aan mij om mijn teamgenoten af te vallen. We doen het als team gewoon hartstikke klote, als je ziet hoe we de doelpunten tegen krijgen.'' Door de 5-2 nederlaag tegen FC Groningen loopt de ploeg van Danny Buijs bij de degradatiezone weg, terwijl Mitchell van der Gaag steeds dieper in de put zakt. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›