Klaver blijft met vraagtekens achter: ''Alsof mij iets is afgenomen'' Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië VIDEO | Zeefuik, Sierhuis en Hoekstra winnen met Jong Oranje Commercieel directeur per direct vertrokken bij FC Groningen FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

Nog geen polonaise bij FC Groningen: ''Daar hebben we het zelf naar gemaakt''

( 0 reacties)
Nog geen polonaise bij FC Groningen: ''Daar hebben we het zelf naar gemaakt''

FC Groningen boekte afgelopen weekend een uiterst belangrijke overwinning op NAC Breda. Mike te Wierik hoopt dat zijn ploeg snel wegklimt uit de degradatiezone.

"We willen omhoog kijken en doordat we gewonnen hebben kan dat", zegt de verdediger in gesprek met ELF Voetbal. "We zijn er nog niet, tot de winterstop zijn er nog heel wat punten te verdienen. Natuurlijk geeft dit vertrouwen, maar we bekijken het wedstrijd voor wedstrijd."

Te Wierik vindt FC Groningen geen elftal voor in de degradatiezone, maar dat noordelingen staan nog wel zestiende. "Nee, dat ben ik met je eens, maar we staan er nu wel. Daar hebben we het zelf naar gemaakt en we moeten er nu uitklimmen, dat duurt even. We zijn op de goede weg", aldus Te Wierik.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›