''Als Mahi of Doan geblesseerd raakt, heeft FC Groningen een enorm probleem''

( 0 reacties)
''Als Mahi of Doan geblesseerd raakt, heeft FC Groningen een enorm probleem''

FC Groningen won afgelopen weekend met 5-2 van NAC Breda, maar staat nog altijd in de gevarenzone. Met een op papier redelijk programma, kan FC Groningen voor de winterstop afstand nemen van de onderste plekken.

"Daar ziet het wel naar uit", reageert commentator Vincent Schildkamp bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Aan het begin van het seizoen dacht ik dat niet. Ik schatte het wel een beetje verkeerd in. In de eerste twee maanden had het alle contouren dat het zo'n seizoen als FC Twente kon worden en dat je dus wel in de problemen komt, maar dat heeft Buijs goed omgedraaid."

Met name Mimoun Mahi en Ritsu Doan maken indruk. "Ik vind Mahi echt goed", vult voormalig FC Groningen-speler Kees Kwakman aan. "Met links en rechts, makkelijk scoren. Bij Feyenoord had hij een paar acties en uit bij Excelsior was hij met die 2-4 ook echt goed. Die moet fit blijven, dat is voor FC Groningen ontzettend belangrijk. Anders komen ze weer bij Pohl uit."

Michiel Teeling denkt niet dat FC Groningen al snel veilig is. "Als Mahi of Doan geblesseerd raakt, dan hebben ze een enorm probleem", aldus de commentator. Schildkamp vreest een vertrek van Doan in de winterstop. "Als CSKA Moskou met een bod van acht of negen miljoen komt, is Doan weg. Dan hebben ze wel geld om weer te investeren. Alleen vindt in januari maar eens een paar spelers die jouw ploeg in de Eredivisie sterker maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›