Robben sluit terugkeer naar FC Groningen niet uit: ''Het blijft mijn cluppie''

Arjen Robben is onder de indruk van de acties die FC Groningen-supporters hebben opgezet om een terugkeer van het voetbalicoon naar de Trots van het Noorden te bewerkstelligen. 

"Dat doet me wel iets", zegt Robben tegenover NOS. Overigens heeft de 34-jarige linkspoot al enkele aanbiedingen op zak. "Er zijn al twee, drie dingen voorbijgekomen. Ik neem de tijd ervoor, overleg met mijn vrouw en familie. We gaan nadenken en kijken wat de beste vervolgstap is."

Robben sluit overigens niet uit dat hij na dit seizoen een punt achter zijn carrière staat. "Een vervolgstap kan ook stoppen zijn. Maar op het moment dat er iets voorbij komt waar ik echt 100 procent achtersta, waar ik echt nog een uitdaging in zie, dan zou ik het doen."

Voor een terugkeer naar FC Groningen voelt Robben ook wel wat. "Ik heb banden met de club. Het voelt als thuis. Maar dat is geen garantie dat ik gelijk dingen toezeg. Ik heb altijd gezegd, en ik denk nu helemaal in deze positie dat dat goed is: ik beloof niks." Toch is de Trots van het Noorden een zekere optie voor Robben. "FC Groningen blijft mijn cluppie. Daar zal ik altijd verbinding mee houden. Op welke manier dan ook. Maar alles is nog open."

Lees meer:
0 reacties