Buijs sceptisch over 'buitenkansje' Nijland: ''Daar moet je voorzichtig mee zijn''

( 0 reacties)
Buijs sceptisch over 'buitenkansje' Nijland: ''Daar moet je voorzichtig mee zijn''

FC Groningen begon dinsdagavond met drie debutanten aan de aftrap tegen 1. FC Köln (3-1 verlies). Zowel Thomas Bruns als Kaj Sierhuis als Ilias Bel Hassani werden meteen voor de leeuwen gegooid.

Of de fans van FC Groningen de komende weken nog meer nieuwkomers kunnen verwachten, weet Buijs niet. Hans Nijland sprak recentelijk nog over een 'buitenkansje' uit het buitenland, maar daar wordt Buijs weinig enthousiast van.

"Ik vind dat je wel voorzichtig moet zijn met buitenlandse spelers'', zegt de hoofdtrainer in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Kijk, als je nu één kan kopen voor twee miljoen die je uitgebreid hebt gescout en van wie je weet dat het een absolute versterking is, moet je dat doen. Maar dat geld is er niet."

"Ik denk dat we alleen iets hebben aan spelers die de competitie kennen, de taal machtig zijn en geen lange aanpassingsperiode nodig hebben", vervolgt Buijs. "We hebben tenslotte maar vier maanden om onze rug te rechten. Daarom ben ik blij met de drie die we al binnen hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›