FC Groningen klaar voor de tweede seizoenshelft: ''Mogen het zaterdagavond laten zien''

Hans Nijland kijkt uit naar de start van de tweede seizoenshelft. Zaterdagavond krijgt FC Groningen bezoek van Heracles Almelo.

"Nadat we een mini-trainingskamp hebben afgewerkt in Duitsland, met twee nuttige oefenwedstrijden, mogen we het zaterdagavond laten zien", schrijft de algemeen directeur in zijn nieuwsbrief op de clubsite. Voor enkele spelers binnen de Groningse selectie is het een bijzonder duel. "Vooral voor Thomas Bruns en Iliass Bel Hassani zal het speciaal worden als zij mogelijk hun debuut maken bij FC Groningen tegen hun oude club", weet Nijland. 

Nieuwkomer Ko Itakura zal tegen de Almeloërs nog niet aan de aftrap verschijnen. "e kunnen snel handelen en schakelen, maar het is helaas praktisch onmogelijk dat Itakura komende zaterdag al beschikbaar is als wij de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Het hele proces van een dergelijke transfer vraagt meer tijd. Te meer er ook een tewerkstellingsvergunning voor de speler moet worden aangevraagd", aldus Nijland.

Lees meer:
0 reacties