VIDEO | Samenvatting: FC Groningen veel te sterk voor Heracles Almelo

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: FC Groningen veel te sterk voor Heracles Almelo

FC Groningen heeft zaterdagavond op indrukwekkende wijze gewonnen van Heracles. De Trots van het Noorden begon de hervatting van de competitie daarmee uitstekend. Grote man aan de zijde van de Groningers was aanwinst Thomas Bruns die twee keer wist te scoren.

De ploeg van Danny Buijs kwam flitsend uit de startblokken en had de mouwen zichtbaar opgestroopt voor de ontmoeting met Heracles. Bovendien speelde men ook nog eens goed en verzorgd voetbal wat leidde tot een groot aantal kansen. Na elf minuten spelen was het al raak. Samir Memisevic benutte een toegekende strafschop en bracht zijn ploeg daarmee op voorsprong. Hoewel FC Groningen in het restant van de eerste helft de betere ploeg was, wist men niet meer te scoren.

In de tweede helft gingen de groen-witten verder waar ze de eerste mee geëindigd waren: het creëren van kansen. Het enige minpuntje was wellicht dat men veel kansen onbenut hield, waardoor de wedstrijd onnodig lang spannend bleef.

Thomas Bruns, die een uitstekende wedstrijd speelde, maakte daar eigenhandig een einde aan. De van Vitesse gehuurde middenvelder fleurde zijn debuut op door de bal vanaf de rechterhand op schitterende wijze in de verre hoek te krullen. Vier minuten later knalde diezelfde Bruns opnieuw raak, ditmaal hard en laag. 3-0 was tevens de eindstand.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›