Slutskiy positief ondanks verlies: ''Normaal niveau van ons''

( 0 reacties)
Slutskiy positief ondanks verlies: ''Normaal niveau van ons''

Vitesse leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag op bezoek bij FC Groningen. Desondanks was trainer Leonid Slutskiy positief gestemd over zijn ploeg.

"Om eerlijk te zijn was ik tevreden over ons spel vandaag. We speelden best goed, creëerden kansen en toonden reactie na de snelle 1-0. Ik vond het absoluut geen verschrikkelijke wedstrijd, maar wel een verschrikkelijke laatste minuut met een verschrikkelijk resultaat. Het was misschien niet ons allerbeste optreden, maar ik vond het een normaal niveau van ons", aldus de Rus tegen Omroep Gelderland.

Vitesse zit momenteel in een vormdip waar FC Groningen van profiteerde. "Ik weet zeker dat ik deze situatie kan veranderen. Hoe? Volgende week hebben we bijvoorbeeld weer meer spelers tot onze beschikking. Dan is er niemand meer geschorst en zal Dauda in betere vorm zijn. Vandaag maakte het dat echt moeilijk, want we hadden geen middenvelder meer op de bank. En dat terwijl Thulani Serero geblesseerd was. Als we weer meer spelers hebben kunnen we ook tijdens de wedstrijd makkelijker dingen veranderen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›