Te Wierik: ''De Z-side sleepte ons er uiteindelijk doorheen''

( 0 reacties)
Te Wierik: ''De Z-side sleepte ons er uiteindelijk doorheen''

Met een laat doelpunt van Mo El Hankouri greep FC Groningen in extremis alsnog de drie punten tegen Vitesse. En dat geeft een goed gevoel, mede bij aanvoerder Mike te Wierik.

"We hebben ook vaak genoeg ten onrechte punten laten liggen. Nu is het een keer andersom. Ik vond trouwens dat wij op het laatst nog wel het meest over hadden", vertelt Te Wierik tegenover het Dagblad van het Noorden. "Niet om mezelf op de borst te kloppen, maar wij deden nog volle bak slidings en zij gingen er half in. Daar begint het wel mee. Wij maakten het meest aanspraak op een goal."

Ook de supporters droegen hun steentje bij. "En dan met die Z-side erachter. Die sleept je er uiteindelijk doorheen", meent Te Wierik. Men lacht weer bij FC Groningen. "De sfeer is nu in ieder geval goed, ook in de groep. Er zijn leuke jongens bijgekomen. Met een goede kop erop zeg maar. Dat heeft de club hartstikke goed gedaan. Je kunt wel elf BV'tjes hebben die voor zichzelf allemaal heel goed kunnen voetballen, maar ik heb altijd geleerd dat je met sfeer en een goede teamgeest nog altijd het verste komt", aldus Te Wierik.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›