Bero gesloopt na late treffer: ''We krijgen wel tikken, niet normaal''

( 0 reacties)
Bero gesloopt na late treffer: ''We krijgen wel tikken, niet normaal''

Matus Bero heeft geen goed woord over voor de nederlaag die Vitesse zondagmiddag leed op bezoek bij FC Groningen (2-1). In de blessuretijd tekende Mo El Hankouri voor de winnende treffer.

"Ik zit er helemaal doorheen", zegt de Slowaakse middenvelder na afloop tegenover De Gelderlander. "Niet te geloven. Weer een goal tegen in de laatste minuut. Weer geen tijd om dan de schade nog te repareren. En weer die immense teleurstelling. We krijgen wel tikken, zeg. Niet normaal."

Ondanks de vijfde plek van Vitesse, loopt het allesbehalve lekker in Arnhem. "Ik vond ons voetbal in delen van de wedstrijd ook goed. Maar het is niet goed genoeg. Dan nog, ik ben ervan overtuigd dat wij de play-offs voor Europees voetbal gaan halen. We moeten onze kwaliteiten alleen beter benutten", vervolgt Bero.

De kritiek op trainer Leonid Slutskiy neemt met de week toe. De Rus zou te defensief spelen. "Elke coach heeft zijn tactiek. Wij moeten het concept zo goed mogelijk uitvoeren. Ik kan alleen zeggen dat we allemaal ons uiterste best doen. We balen nu ook verschrikkelijk van het verlies. We gaven niet veel weg, al creëerden we ook niet veel kansen. Dan valt die goal in de laatste minuut alsnog. Dat is heel erg zuur", aldus Bero.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›