''Vreesde voor scenario van een degradatiestrijd met huursoldaten''

0
''Vreesde voor scenario van een degradatiestrijd met huursoldaten''

Iedere week schrijven sportverslaggevers Ernst Slagter en William Pomp elkaar een brief met daarin onder meer hun mening over het afgelopen sportweekend FC Groningen. Tegen Vitesse viel met name Kaj Sierhuis op in positieve zin.

"Onder ons gezegd en geschreven: toen de Trots van het Noorden in januari de boer op was gegaan, had ik er een hard hoofd in", schrijft Slagter in het Dagblad van het Noorden aan Pomp. "Ik vreesde een beetje voor het scenario van een degradatiestrijd met huursoldaten, die in oorlogstijd vaak net iets minder begeesterd zijn."

Het verliep compleet anders. "Maar goed, voorlopig maken ze gewoon het verschil. Wat is die Kaj Sierhuis een goede voetballer en mooi figuur, joh. Mede dankzij hem krijgt de FC weer wat kleur op de wangen, vind je niet?", aldus Slagter.

Pomp's oog viel juist voor Ludovit Reis. "Los van het magere spel hadden we een kostelijke middag bij FC Groningen-Vitesse met onze huisanalist Hans Westerhof. Die stak in bloedvorm en toonde zich eveneens behoorlijk gecharmeerd van Kaj Sierhuis. Leuke lefgozer inderdaad. Persoonlijk kon Ludovit Reis me erg bekoren. Zeer nuttig. En wat een arbeidsethos", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›