''Jørgensen liep rond alsof hij op het ijs van Thialf stond''

( 0 reacties)
''Jørgensen liep rond alsof hij op het ijs van Thialf stond''

Het spel van Feyenoord doet pijn aan de ogen van Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf is geschrokken van de dramatische wedstrijd die de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst bij FC Groningen op de mat legde.

"Columnist Wim Kieft staat erom bekend dat hij nogal ’moe’ wordt van allerlei zaken in de voetballerij. Moe word je inderdaad als je Feyenoord zielloos ziet voetballen bij FC Groningen", schrijft Driessen. "Helemaal nadat iedereen de polonaise liep na Ajax (6-2) en alle Feyenoorders beloofden de rest van het seizoen dezelfde intensiteit, veerkracht en bewijsdrang aan de dag te leggen."

"In De Kuip is niet eens sprake van wisselvalligheid, maar van een incidentele oprisping. Jordy Clasie krijgt alle vertrouwen van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar is geen schim van de aanvoerder uit zijn eerste Feyenoord-periode. Clasie hoeft geen enkele verzekering af te sluiten, want niemand in de Eredivisie voetbalt zo risicoloos als hij", vervolgt Driessen.

''Wat te denken van Nicolai Jørgensen, die kunstgras verafschuwt, maar op het natuurgras in de groene kathedraal bij FC Groningen rondliep alsof hij op het ijs van Thialf stond. Jens Toornstra moet altijd spelen, verklaarde iedereen na een doelpunt en drie assists tegen Ajax. Sindsdien bakt hij er als basisspeler weinig van. Of Sam Larsson, die zelf denkt te hebben aangehaakt bij het topniveau, maar bitter weinig laat zien en evenals bij Heerenveen alleen bezig is met zijn eigen momentjes", besluit hij.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!