El Hankouri: ''We staan in het linkerrijtje en gaan daar ook eindigen''

Mo El Hankouri speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Groningen. De 21-jarige aanvaller wordt tijdelijk overgenomen van Feyenoord, waar hij in 2016 zijn Eredivisie-debuut maakte. 

"Ik heb nog niet zo heel veel bereikt, maar ik ben wel heel blij met mijn debuut bij Feyenoord. Het kampioenschap met de club was ook echt heel mooi", stelt El Hankouri in gesprek met Voetbal International

Toch is El Hankouri blij met zijn (tijdelijke) overgang naar de Trots van het Noorden. "Ik heb in Rotterdam een heel mooie tijd beleefd, maar ik zie mijn transfer (op huurbasis, red.) naar FC Groningen wel als een stap vooruit", meent de vleugelspits, die denkt dat FC Groningen over genoeg kwaliteit beschikt om in de subtop te bivakkeren. 

''Wij staan nu in het linkerrijtje en gaan daar ook eindigen. We hebben echt een goede ploeg en het gaat de laatste weken steeds beter", stelt El Hankouri, die denkt dat NAC en De Graafschap gaan strijden om het ontlopen van directe degradatie. "NAC Breda staat er niet goed voor, maar ik denk dat ze het nog gaan redden. Ik verwacht dat De Graafschap het lastig gaat krijgen."

 

Lees meer:
0 reacties