'De directeur van Heracles zei: 'Ik hoop dat hij zich snel bedenkt'''

Mark-Jan Fledderus staat op het punt om bij FC Groningen aan de slag te gaan als technisch directeur. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Fledderus is nu nog actief als technisch manager bij Heracles Almelo. 

In Almelo balen ze dan ook enorm van de overstap van Fledderus, zo stelt RTV Oost-verslaggever Daniel Godinho Veiga. "Fledderus staat er goed op in Almelo. Hij is erg vernieuwend", vertelt Godinho Veiga, die meent dat Heracles verrast is door het aanstaande vertrek van Fledderus. "Dit is iets waar ze geen rekening mee hadden gehouden in Almelo."

"Je raakt wel eens een trainer of speler kwijt, maar een technisch manager die eigenlijk nog maar een jaar aan het werk is, die verwacht je niet zo snel kwijt te raken", vervolgt Godinho Veiga tegenover RTV Noord. "Ik sprak algemeen directeur Rob Toussaint en hij zei 'ik hoop dat hij zich snel bedenkt'."

Dat Fledderus wel oren zou hebben naar een overstap naar FC Groningen, heeft volgens Godinho Veiga te maken met de ambities in het hoge noorden.  'Bij Heracles is het plafond waar ze nu spelen. Heel veel beter zal het niet kunnen gaan. In Groningen valt veel meer winst te behalen", denkt de verslaggever, die onder de indruk is van het werk van Fledderus tot dusver. ''Dat hij erg vernieuwend is, blijkt uit zijn belangrijkste wapenfeit, namelijk het aantrekken van de nieuwe trainer, Frank Wormuth. Iedereen stond te kijken: wie is dat? Hij laat zich niet leiden door bewandelde paden."

Lees meer:
0 reacties