Cruciaal duel voor NAC: ''Dan lijkt een schokeffect de enige optie''

NAC Breda is er alles aangelegen komende zaterdag tegen FC Groningen de punten in eigen huis te houden. De ploeg van de onder vuur liggende trainer Mitchell van der Gaag is bezig aan een dramatische reeks en bezet de laatst plaats in de Eredivisie.

"De geluiden dat Van der Gaag moet vrezen voor zijn baan nemen toe", stelt Voetbal International-verslaggever Chris Tempelman in het weekblad. "De gedachte dat een schokeffect de club wellicht aan een goed resultaat kan helpen in het thuisduel met FC Groningen van komende zaterdag is aanwezig, maar wie neemt de beslissingen bij NAC en wie moet Van der Gaag opvolgen?

NAC zit zonder vaste directie. "De club is stuurloos op directiegebied en na de (afgesproken) opheffing van de interim-kerngroep met daarin onder anderen boegbeeld Pierre van Hooijdonk is de behoefte aan een nieuwe technisch manager groter dan ooit", luidt het vervolg weg.

"NAC-Groningen is in vele opzichten cruciaal. De achterstand op De Graafschap bedraagt maar twee punten, de laatste plaats verlaten is nog realistisch. Lukt het zaterdag niet, dan lijkt een schokeffect de enige optie", aldus Tempelman.

 

Lees meer:
0 reacties