Van der Gaag op z'n hoede: ''Die zijn na de winterstop prima bezig''

( 0 reacties)
Van der Gaag op z'n hoede: ''Die zijn na de winterstop prima bezig''

Mitchell van der Gaag kan in de wedstrijd tegen FC Groningen mogelijk weer beschikken over Paolo Fernandes en Mitchell Te Vrede. Beide aanvallers keerden deze week terug op het trainingsveld.

“Mitchell heeft weer meegedaan en is volledig aangesloten. Iedere dag was het afwachten of er reactie kwam. Maar het zag er goed uit”, begint Van der Gaag over zijn spits tegenover NAC Breda TV. “Paolo is al wat langer uit de roulatie. En dat ziet er ook goed uit. Die gaat sowieso volgende week minuten maken.”

Bij NAC Breda ontbreekt Mikhail Rosheuvel, wegens een disciplinaire schorsing. “Dat is een heel breed begrip. We hebben afspraken met het team en hebben elkaar nodig. Als je dat niet kan opbrengen, dan leidt het team eronder. Vandaar hebben we deze beslissing genomen.”

Zaterdag wacht FC Groningen. “Die zijn na de winterstop prima bezig. Ze hebben veel punten gepakt. Ze zijn sterker geworden, dat merk je gewoon. Wij hebben de punten hard nodig. We moeten profiteren van de ruimtes die gaan ontstaan. Als we resultaat willen halen, dan moet dat als team. Als wij zorgen dat we de supporters erachter krijgen, dan zijn wij moeilijk te verslaan.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!