Buijs: ''Voor hen voelt de wedstrijd als een laatste kans''

( 0 reacties)
Buijs: ''Voor hen voelt de wedstrijd als een laatste kans''

Danny Buijs kent de krachten van NAC Breda in eigen stadion. De trainer van FC Groningen gaat zaterdagavond op bezoek in het Rat Verlegh Stadion.

"Zij hebben veertien van hun zestien punten in eigen huis behaald en dat zegt dus wel iets over hun kracht in het eigen stadion. Ook zijn ze al weken met deze wedstrijd tegen FC Groningen bezig", zegt Buijs op de clubwebsite. "Zelfs voor de uitwedstrijd tegen Ajax van vorige week waren ze al met Groningen-thuis bezig en wat er na zaterdagavond komt, lijkt voor hen ook van ondergeschikt belang. Voor hen voelt de wedstrijd als een laatste kans."

Volgens Buijs is FC Groningen de favoriet. "Want wij hebben een goede serie en zij een mindere. Maar in deze competitie zijn er voor ons geen wedstrijden die we op tachtig procent zomaar even kunnen winnen. De verhoudingen liggen zoals onlangs bij Willem II-uit."

"We zullen zelf vooral weer dezelfde energie moeten leveren als vorige week en hebben zelf ook veel invloed op hoe we voor de dag zullen gaan komen. Iedereen moet weer honderd procent gaan, anders is het niet goed genoeg", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!