Chabot kijkt omhoog; ''De Europa League-plaatsen zijn nu dichtbij''

( 0 reacties)
Chabot kijkt omhoog; ''De Europa League-plaatsen zijn nu dichtbij''

Julian Chabot is uitstekend op zijn plek in Groningen. De Duitse verdediger, die in de zomer overkwam van Sparta Rotterdam, heeft in het hoge Noorden een basisplek weten te veroveren. 

"Ik heb het prima naar mij zin. Het team draait lekker. Ik hoop dat we morgen winnen, dan is het helemaal goed", doelt Chabot tegenover FC Groningen TV op de wedstrijd tegen NAC. "We hebben ons op meerdere punten verbeterd. We hebben goed ingekocht en vooruitgang geboekt. Dat zie je terug in de resultaten."

Het contrast met het spel voor de winterstop is enorm. "De eerste seizoenshelft was natuurlijk teleurstellend. Daarin hebben we niet voldoende punten gehaald. Nu zie je dat we toch vooruitgang hebben geboekt", stelt Chabot, die in de achterhoede prettig samenwerkt met Mike te Wierik. "Ik denk dat we elkaar goed begrijpen. Mike kan ook een beetje Duits, dus dat helpt. De samenwerking achterin verloopt goed. Maar dat geldt ook voor het middenveld en de voorhoede."

Chabot hoopt tegen NAC een vervolg te geven aan de zege op Feyenoord. "We hebben er veel energie in gestoken en terecht gewonnen", blikt hij terug. "De Europa League-plaatsen zijn nu dichtbij. Aan de andere kant staan we nog maar drie punten boven de degradatiestreep. Daarom moeten we het per wedstrijd bekijken", is de Duitser realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!