FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

''Ik hoop niet dat het zijn laatste seizoen bij FC Groningen is''

( 0 reacties)
''Ik hoop niet dat het zijn laatste seizoen bij FC Groningen is''

Ludovit Reis was voor analist Wim Masker dé absolute uitblinker aan de zijde van FC Groningen tijdens het duel met NAC Breda (0-0). Het pas achttienjarige talent heerste in het Rat Verlegh Stadion op het middenveld.

"Ik hoop niet dat het zijn laatste seizoen bij FC Groningen is", zegt Masker bij RTV Noord. "Ik denk ook dat het voor hem beter is om nog een seizoen hier te blijven, hij maakt een goede ontwikkeling door. Sinds kort pakt hij niet alleen maar ballen af, maar levert hij ze ook direct in bij medespelers. Dat ging daarvoor nog weleens mis."

Of Reis al toe is aan een stap hogerop? Bijvoorbeeld AZ? Volgens Masker hoeft Groningen niet onder te doen voor de Alkmaarders. "Als Groningen een paar goede aankopen doet, zit het zelf al heel dicht bij het niveau van AZ. Dat kan snel gaan", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›