Grabbelende Padt: ''Ik zag alleen maar een zwarte vlek''

0
Grabbelende Padt: ''Ik zag alleen maar een zwarte vlek''

NAC Breda - FC Groningen eindigde in een bloedeloos gelijkspel (0-0), maar halverwege de tweede helft leek het er even op dat de thuisploeg op voorsprong kwam. Doelman Sergio Padt schatte een Bredase voorzet compleet verkeerd in, al hield hij de bal alsnog voor de lijn tegen.

"Het was absoluut geen goal", zegt Padt na afloop tegenover het Dagblad van het Noorden. "Het had hetzelfde effect als dat je tegen de zon in kijkt. Ik zag alleen maar een zwarte vlek. Toen ik de bal niet goed vast had, probeerde ik er het beste van te maken. Uiteindelijk had ik hem voor de lijn beet. Dat wist ik 100 procent zeker, dat is uiteraard het eerste waar je op let. Het was wel even schrikken, maar het liep gelukkig goed af", vervolgt hij. 

En dus stond er na negentig minuten nog steeds een brilstand op het scorebord. "We wisten dat zij voor hun laatste kans zouden strijden en hadden ons erop ingesteld minstens hetzelfde niveau te leveren als vorige week. Dat is niet gelukt, anders hadden wij tegen dit NAC zeker een beter resultaat mee naar huis kunnen nemen. Nu kunnen we leven met 0-0", aldus Padt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!