ADO vreest FC Groningen: ''Al zes wedstrijden niet verloren''

( 0 reacties)
ADO vreest FC Groningen: ''Al zes wedstrijden niet verloren''

ADO Den Haag blijft maar onderaan de ranglijst bungelen. Lex Immers en consorten staan op de twaalfde plaats, maar het gat met nummer zestien FC Emmen, bedraagt slechts drie punten. Zondag komt ADO op bezoek bij FC Groningen.

"We moeten naar onder kijken nu we die degradatiestreep langzaam gaan voelen. Nu gaan we komend weekeinde naar FC Groningen toe. Dat is ook weer een lastige wedstrijd, want zij hebben al zes wedstrijden niet verloren", zegt Immers in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 32-jarige middenvelder verwacht niet dat ADO onder de streep eindigt. "Het is moeilijk, maar we hebben nog negen wedstrijden. Dat zijn er genoeg om nog zes of negen punten te pakken", vervolgt hij. 

"Het hoeft ook helemaal niet dat we hier staan. Tegen zowel NAC als De Graafschap hebben we twee keer gelijkgespeeld. Ook van FC Emmen en VVV verloren we twee keer. Dat had misschien wel twaalf punten kunnen schelen. Tel die er eens bij op, dan hadden we ver boven Heerenveen gestaan en waren we al uit de problemen en veilig geweest", aldus Immers.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!