Nijland: ''Dat is de beste herstart sinds de eeuwwisseling''

( 0 reacties)
Nijland: ''Dat is de beste herstart sinds de eeuwwisseling''

Hans Nijland kijkt vol goede moed uit naar het komende thuisduel met ADO Den Haag. De Groningers zijn na de winterstop bezig aan een heuse opmars en bezetten momenteel de negende plek in de Eredivisie.

"We zijn aan een hele mooie reeks bezig in de Eredivisie. Sinds de winterstop hebben we vijf keer gewonnen, tweemaal gelijk gespeeld en slechts één nederlaag geleden. Dat was in Eindhoven tegen koploper PSV", steekt Nijland van wal in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Afgelopen vrijdag speelde FC Groningen met 0-0 gelijk in en tegen Utrecht. "Een prima resultaat. Het was de zesde ongeslagen competitiewedstrijd op rij. Sinds de jaarwisseling hebben we maar liefst 17 punten gehaald en dat is de beste herstart van een seizoen sinds de eeuwwisseling", weet de scheidend algemeen directeur. 

"Voor eigen publiek hebben we in 2019 tot nu toe de maximale score behaald door alle vier de thuiswedstrijden winnend af te sluiten. Die status willen we komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion verder uitbouwen. Om 14.30 uur is ADO Den Haag de tegenstander", vervolgt Nijland.

"ADO staat – net als nog een hele rits andere clubs – in onze directe omgeving op de ranglijst. Een goed resultaat betekent een versteviging van onze positie in het linkerrijtje van de Eredivisie én het op afstand houden en brengen van directe concurrenten. We kunnen daarbij de steun van onze supporters weer goed gebruiken", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!