Buijs kreeg schop van Becker: ''Compleet doorgedraaid''

Een opvallend moment tegen het einde van de eerste helft bij FC Groningen - ADO Den Haag. Trainer Danny Buijs betrad het veld om een opstootje te sussen, maar kreeg een schop van ADO-aanvaller Sheraldo Becker. 

"Ik zei al tegen de scheids: ik ga er maar met één intentie ernaartoe, om de boel te sussen en mensen uit elkaar te halen", vertelt Buijs aan FOX Sports. "Ik denk dat niemand erop zit te wachten als je twee, drie rode kaarten krijgt. Wij niet, ADO niet en de scheidsrechter niet."

Na afloop krijgt Buijs de beelden te zien waarop hij Sheraldo Becker de FC Groningen-trainer een trap verkoopt. "Ja, die voelde ik goed. Volgens mij heb je dan ook een tabletje nodig, als je dat doet...", verwijst Buijs naar de actie van Becker. "Er waren er twee of drie compleet doorgedraaid."

Tijdens de rust sprak Buijs zijn spelers bestraffend toe in de kleedkamer. "Ik ben niet blij met het gedrag van mijn spelers op zo'n moment. Voor hetzelfde geld stuurt de scheidsrechter er twee of drie uit. En dan moet je een paar weken op de tribune gaan zitten, terwijl dat nergens voor nodig is. El Khayati maakte een overtreding: nou, prima. De scheidsrechter fluit ervoor en klaar."

Lees meer:
0 reacties