Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Zeefuik haalt woede op de hals: ''Alle tanden uit zijn bek geslagen''

( 0 reacties)
Zeefuik haalt woede op de hals: ''Alle tanden uit zijn bek geslagen''

De spelers van FC Groningen en ADO Den Haag kregen het zondagmiddag met elkaar aan de stok, nadat Deyovaisio Zeefuik een domme actie beging. Toen Ludovit Reis werd neergehaald door Nasser El Khayati, gaf hij de smaakmaker van ADO een forse duw in zijn rug.

Lex Immers had geen goed woord over voor de actie van Zeefuik. "Als hij dat bij mij had gedaan, had ik al zijn tanden uit zijn bek geslagen", maakt het Dagblad van het Noorden op uit de mond van de middenvelder van ADO. 

Zeefuik wilde naar eigen zeggen alleen maar helpen. "Maar dat deed ik niet op de goede manier. Ik reageerde te snel", beseft hij voor de camera van FOX Sports. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan El Khayati. En de scheids (Dennis Higler, red.) heeft het goed aangepakt, met allebei geel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›