Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Gall geniet van FC Groningen: ''Sommigen hoefden niet eens te douchen''

( 0 reacties)
Gall geniet van FC Groningen: ''Sommigen hoefden niet eens te douchen''

Joop Gall geniet weer van FC Groningen. Onder meer de huidige vorm waarin doelman Sergio Padt steekt kan hem bekoren. Gall klapte zijn handen stuk op de perstribune, nadat de sluitpost John Goossens het scoren belemmerde. 

"Padtje is helemaal terug", maakt het Dagblad van het Noorden op uit de mond van Gall, die in het verleden speler en assistent-trainer was bij FC Groningen. "Hij is weer het extra slot op de deur. En die krijg je de laatste weken toch al amper open. Tel uit je winst."

Ritsu Doan vergaat het juist wat minder. "Lekker laten staan", luidt het advies van Gall. "Doan heeft het sinds de Azië Cup even moeilijk, maar het is en blijft een ongelofelijk goede voetballer. Als die jongen straks ook nog eens zijn vorm terug heeft, belooft dat alleen maar meer voor de de slotfase van dit seizoen", vervolgt Gall.

In eigen huis kreeg FC Groningen meerdere kansen om te scoren, maar alleen Lex Immers slaagde erin het net te vinden. Het eigen net. ADO Den Haag zette daar vrijwel niets tegenover en dus beleefde FC Groningen ondanks de magere uitslag een eenvoudige middag. "Sommige jongens hoefden niet te douchen, want er kwam geen zweetdruppel aan te pas", aldus Gall.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›