Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Higler baalt: ''Helaas hebben we deze situatie toch gemist''

( 0 reacties)
Higler baalt: ''Helaas hebben we deze situatie toch gemist''

Sheraldo Becker moet vrezen voor een zware schorsing. De aanvaller van ADO Den Haag trapte tijdens een opstootje vol op de kuit van FC Groningen-trainer Danny Buijs. 

"Deze situatie hebben we uiteraard niet beoordeeld, anders was hij wel met rood weggestuurd", zegt scheidsrechter Dennis Higler in gesprek met De Telegraaf. "Zoals je hebt kunnen zien, hebben we na het opstootje veel tijd genomen om alles door de VAR te laten terugkijken. Helaas hebben we deze situatie toch gemist."

De aanklager zal ongetwijfeld in actie komen, denkt ook Higler. "Overigens was ik juist blij met de rol van Buijs bij het opstootje. Hij kwam met goede bedoelingen, om Iliass Bel Hassani weg te houden en te kalmeren", aldus de arbiter.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›