Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

ADO baalt: ''Dat knopje kan nog wat harder worden ingedrukt''

( 0 reacties)
ADO baalt: ''Dat knopje kan nog wat harder worden ingedrukt''

Aaron Meijers baalt als een stekker van de 1-0 nederlaag op bezoek bij FC Groningen. Op bezoek bij de Trots van het Noorden had ADO amper wat in te brengen werd er dan ook kansloos verloren.

"We hebben veel te weinig gebracht", luidt de korte conclusie van aanvoerder Meijers in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'De streep' nadert met rasse schreden. "De overlevingsmodus stond al even aan, maar dat knopje kan nog wat harder worden ingedrukt. Dat moet bij ons echt gaan leven."

Meijers weet wat er beter moet bij ADO. "We kunnen wel knokken, maar we moeten scoren en punten gaan pakken", vervolgt hij. "We waren te geforceerd op zoek naar kansen, zodat we vergaten onze creativiteit te benutten", vult trainer Alfons Groenendijk tot slot aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›