Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

FC Groningen-verdedigers opgenomen in Elftal van de Week

( 0 reacties)
FC Groningen-verdedigers opgenomen in Elftal van de Week

Deyovaisio Zeefuik is door het Algemeen Dagblad en Voetbal International opgenomen in het Elftal van de Week naar aanleiding van zijn goede prestaties tegen ADO Den Haag.

De 21-jarige verdediger kreeg van zowel het AD als VI een 7. Daarmee kreeg hij bij het AD het hoogste cijfer van het elftal. VI was wat positiever gestemd, daar werd de gehele defensie van FC Groningen beloond met een 7. Bij De Telegraaf was er een plekje voor Mike te Wierik in het Elftal van de Week.

Cijfers AD: Padt 6,5; Zeefuik 7, Te Wierik 6, Memisevic 6, Handwerker 6,5; Doan 5, Reis 6, Bel Hassani 6 (85. Gladon), Bruns 5,5 (74. Chabot -); Sierhuis 6,5 (69. El Hankouri -), Mahi 6.

Cijfers VI: Padt 6,5; Zeefuik 7, Te Wierik 7, Memisevic 7, Handwerker 7; Doan 5,5, Reis 6, Bel Hassani 6 (85. Gladon), Bruns 4,5 (74. Chabot -); Sierhuis 5 (69. El Hankouri -), Mahi 6.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›