Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Becker het haasje: ''Dan zal de aanklager zich erover buigen''

( 0 reacties)
Becker het haasje: ''Dan zal de aanklager zich erover buigen''

Ondanks dat er genoeg gebeurde bij het opstootje tijdens FC Groningen - ADO Den Haag, greep de VAR niet in. En dat terwijl Sheraldo Becker FC Groningen-trainer Danny Buijs trapte. Volgens scheidsrechter Dennis Higler was zowel hem als de videoscheidsrechter het voorval ontgaan.

"Bij een opstootje gebeurt heel veel", legt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond uit aan De Telegraaf. "De VAR kijkt en moet verder als hij het toevallig niet ziet. Als datgene is gebeurd wat beschreven wordt en het staat op beeld, dan zal de aanklager zich erover buigen."

Desondanks moet Becker alsnog vrezen voor een schorsing. Higler liet in een eerder stadium al weten dat de aanklager, zeker met zijn reactie, vrijwel zeker in actie zal komen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›