Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Ervaringsdeskundige: ''Iets meer discipline zou ze niet misstaan''

( 0 reacties)
Ervaringsdeskundige: ''Iets meer discipline zou ze niet misstaan''

Maandagmiddag genoot de selectie van FC Groningen van een wel heel bijzondere training. De ploeg van trainer Danny Buis werd namelijk gedrild op de Johannes Postkazerne in Havelte.

Dit gebeurde onder leiding van Adjudant Brugt Bergsma, zo meldt Dagblad van het Noorden. Hij had een speciale training voor de spelers gemaakt en was verwonderd over de goede fysieke gesteldheid van de Groningers. "Ze zijn echter wel iets ongeorganiseerder. Iets meer discipline zou ze niet misstaan.

FC Groningen won zondagmiddag voor eigen publiek met 1-0 van ADO Den Haag. Komend weekeinde wordt er in de competitie niet gevoetbald wegens de interlandbreak. De week erna staat de uitwedstrijd tegen AZ op het programma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›