Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Heuse veldslag in Euroborg: ''Dat zorgde toch wel voor onrust''

( 0 reacties)
Heuse veldslag in Euroborg: ''Dat zorgde toch wel voor onrust''

Maar liefst 31 overtredingen en 6 gele kaarten. FC Groningen - ADO Den Haag was een heuse veldslag en leek amper nog op een voetbalwedstrijd. Tot ergernis van Dion Malone, spelers van ADO Den Haag.

"Dat zorgde op het veld toch wel voor onrust", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. FC Groningen won met 1-0, waardoor ADO wederom zakt op de ranglijst. Het gat met de nacompetitieplekken is nog maar drie punten. "Dat het tegen FC Groningen niet gelukt is, betekent niet direct dat we degraderen."

Malone weet echter wel dat het tij snel moet keren. "Het is ook nog niet zo dat we op de laatste plek staan, al is er bij ons wel het besef dat we weer een keertje punten moeten gaan pakken om onderin weg te komen. Daar zijn wij verantwoordelijk voor, we hoeven niet naar anderen te kijken", besluit hij.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›