Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

''Dat is het enige waar ik me bij Groningen nog zorgen over maak''

( 0 reacties)
''Dat is het enige waar ik me bij Groningen nog zorgen over maak''

William Pomp begrijpt niet dat zijn collega Ernst Slagter een vrij kritisch verhaal schreef na afloop van FC Groningen - ADO Den Haag (1-0). De voetbalverslaggevers van het Dagblad van het Noorden schrijven elkaar elke week over ‘hun’ club in de Eredivisie.

"Meen ik nou in jouw verslag van FC Groningen enige kinnesinne te bespeuren? Gun ik je eens een kijkje in de keuken van een van de meest succesvolle eredivisieclubs van na de winterstop, krijg je dit", schrijft Pomp. "Ik citeer. 'Het had niet veel om het lijf'. 'FC Groningen sprankelde bepaald niet'. 'Gezapig'. En dan ook nog even het optreden van Ritsu Doan en het stiftje van Mimoun Mahi door de mangel halen in de slotalinea's."

Pomp begrijpt er maar weinig van. "Hallo?! Ik zal je nog eens om een boodschap sturen. Nog maar één nederlaag sinds de jaarwisseling hè? En dat ook nog uit bij PSV, waar ze een gelijkspel hadden verdiend. Bij FC Groningen kunnen ze er toch ook niets aan doen dat het in mijn geliefde Zuidoost-Drenthe allemaal wat minder gaat? Dat zit me trouwens helemaal niet lekker."

"Het enige waar ik me bij FC Groningen nog wel wat zorgen over maak, is het scorend vermogen. Het was opnieuw een eigen doelpunt dat het verschil moest maken, net als een paar weken geleden tegen Feyenoord toen Sven van Beek voor de enige treffer tekende", besluit hij zijn relaas.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›