Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

FOTO | IJzersterk FC Groningen geeft PSV en Ajax het nakijken

( 0 reacties)
FOTO | IJzersterk FC Groningen geeft PSV en Ajax het nakijken

FC Groningen draait na de winterstop als een geoliede machine en heeft inmiddels de onderste regionen van de Eredivisie achter zich gelaten. Gekeken naar de punten die in de eerste negen wedstrijden werden behaald, bezet de ploeg van trainer Danny Buijs zelfs de tweede plek.

FC Groningen behaalde in 2019 tot dusver 20 punten, 1 meer dan koploper PSV en zelfs vier meer dan titelkandidaat Ajax. Enkel AZ presteert nóg beter: de Alkmaarders vergaarden 22 punten uit de eerste negen duels. 

Op zaterdag 30 maart kan FC Groningen deze koppositie van AZ overnemen, want dan reizen de Groningers af naar Alkmaar. Vanwege het aanstaande interlandprogramma staat er komend weekend geen speelronde in de Eredivisie op de rol. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›