Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Nijland legt uit: ''Niet gebruikelijk, maar wij rekenen op begrip''

( 0 reacties)
Nijland legt uit: ''Niet gebruikelijk, maar wij rekenen op begrip''

FC Groningen traint volgende week tweemaal achter gesloten deuren. En dat is een unicum bij de Trots van het Noorden, dat zelden de deuren sluit voor belangstellenden. Algemeen directeur Hans Nijland geeft tekst en uitleg.

"Aangezien trainer Danny Buijs deze periode een flink aantal spelers moet missen en een aantal van hen pas laat volgende week terugkeert in Groningen, heeft de technische staf bij hoge uitzondering besloten om de laatste twee trainingen voor de competitiewedstrijd tegen AZ, op zaterdag 30 maart, achter gesloten deuren af te werken", schrijft Nijland in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

"Omdat de technische staf slechts twee dagen heeft om de ploeg optimaal voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen AZ, wil Buijs met zijn assistenten in alle rust kunnen werken. Daarom zijn de trainingen op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart niet toegankelijk voor publiek", vervolgt hij.

Nijland weet dat het normaliter niet voorkomt bij FC Groningen. "Dat is niet gebruikelijk bij FC Groningen, maar wij rekenen op begrip bij onze vaste bezoekers van de trainingen, omdat het sportieve belang altijd prevaleert", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›