Reis: ''De ergste teleurstelling die je als voetballer kan meemaken''

Ludovit Reis heeft een bittere nasmaak overgehouden aan de afgelopen interlandperiode. De 18-jarige middenvelder kon zich met Oranje O19 in een wedstrijd tegen Spanje plaatsen voor het EK, ware het niet dat de Spanjaarden in de slotfase het duel in hun voordeel beslisten. 

"Ik heb zeker wel balend op bed gelegen na deze teleurstelling", vertelt Reis aan FC Groningen TV. "Het is echt klote - als ik dat zo mag zeggen - dat je je net niet kwalificeert voor het EK, doordat je het in de laatste minuut weggeeft. Dat is de ergste teleurstelling die je als voetballer kan meemaken, denk ik."

"Het is echter zaak om de knop om te zetten en me op de wedstrijd tegen AZ te focussen. We moeten de drie punten weer mee naar huis meenemen", vervolgt Reis, die merkt dat de sfeer er na de interlandperiode niet minder op is geworden. "We zijn na de interlandperiode gelijk weer met z'n allen gaan lachen. Bij terugkomst ging iedereen elkaar omhelzen en zo, dat gevoel moeten we meenemen naar de wedstrijd met AZ."

Maar liefst zeshonderd fans reizen FC Groningen morgen achterna, tot grote tevredenheid van Reis. "Ik heb gehoord dat er zo'n zeshonderd supporters mee afreizen naar AZ. Het feit dat zij ons zo steunen, geeft ons echt een boost in de aanloop naar dat duel", meent de middenvelder, die weet dat FC Groningen een lastige week met drie wedstrijden tegemoet gaat. "Ik hoop dat we elk van de drie wedstrijden drie punten, dat moet ons doel zijn. Ik denk ook dat het haalbaar is en daarom gaan we daar gewoon voor."

 

Lees meer:
0 reacties