FC Groningen-aanvaller verrast: ''Jans deelde mij dat mee''

Ahmad Mendes Moreira kreeg recent te horen dat de optie in zijn contract bij FC Groningen niet wordt gelicht. Een bittere pil voor de 23-jarige aanvaller, die momenteel verhuurd wordt aan Telstar.

Hoe deze boodschap binnenkwam bij Mendes Moreira. "Aan de ene kant als een verrassing, aan de andere kant ook weer niet. Zij hadden voor mij een traject uitgestippeld, waar ik als speler rustig gebracht zou worden", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ron Jans deelde mij mee dat de overstap van de tweede divisie naar de eredivisie te groot is geweest. Zij zagen voor mij geen mogelijkheid dat ik volgend seizoen veel zou gaan spelen."

Mendes Moreira weet hoe zijn toekomst eruit ziet. "Die ligt in het profvoetbal. Telstar heeft bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat zij graag met mij verder willen. Ik laat het voorlopig allemaal op mij afkomen. Ik wil graag in Nederland blijven en mik op een club die speelt aan de onderkant van de eredivisie of aan de bovenkant van de eerste divisie", besluit hij.

 

Lees meer:
0 reacties