Buijs boos: ''Een aantal jongens moet kritisch naar zichzelf kijken''

( 0 reacties)
Buijs boos: ''Een aantal jongens moet kritisch naar zichzelf kijken''

FC Groningen kwam zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen SC Heerenveen. Danny Buijs, trainer van de groenwitten is allesbehalve tevreden met het optreden van zijn ploeg.

"Het was verschrikkelijk slecht van onze kant in de eerste helft. We hadden het niet goed staan. We hadden wat meer energie in zo'n derby moeten leggen. Maar ik ben verantwoordelijk hoe mijn team voor de dag komt en dat was heel slecht", begint Buijs tegenover FOX Sports. "We kregen er geen druk op en dan probeer je het om te zetten. Geluk heb je dan een rust en kan je jongens wisselen."

"Ik had geen kwartier nodig om uit te leggen wat we nodig hadden. Ik heb aangegeven waar het probleem lag. En dat lag ook bij een aantal spelers die niet genoeg energie in de derby stoppen", vervolgt Buijs. "We hebben het uitstekend gerepareerd gelukkig. Een aantal jongens moet kritisch naar zichzelf kijken. En ik als trainer ook."

Gladon was als invaller opnieuw belangrijk voor FC Groningen. "We hebben het omgezet. Hij valt drie keer in en hij scoort ook. En hij is heel belangrijk. Hij doet het heel goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›